Kasutamine: segage 10 g 400 ml külma veega ja loksutage korralikult. Pärast loksutamist oodake umbes 10-15 sekundit, kuni looduslik vaht settib ja muutub läbipaistvaks, pärast mida on jook joomiseks valmis.
Koostisosad: hargnenud ahelaga aminohapped (86%) (leutsiin, isoleutsiin, valiin), happed (sidrunhape, õunhape), värvaine (E150a), looduslik lõhna- ja maitseaine, magusained (Sukraloos, atsesulfaam K).
Toitained | 100g | 10 grammi |
---|
Energia (kJ) | 24 | 4.19 |
Energia (kcal) | 6 | 1 |
Rasvad | 0 g | 0 g |
- millest küllastunud | 0 g | 0 g |
Süsivesikud | 1,4 g | 0,1 g |
- millest suhkrud | 0,1 g | 0 g |
Valk | 0 g | 0 g |
soola | 0 g | 0 g |
Leutsiin | 44 g | 4,4 g |
Isoleutsiin | 22 g | 2,2 g |
Valin | 22 g | 2,2 g |