FITPOINT SUPERFOOD OÜ
Süsivesikud

Süsivesikud

 Carbo süsivesikud on keeruka struktuuriga ega sisalda suhkrut. Carbo eripäraks on kvaliteetsed süsivesikud. Selle kvaliteedi saavutamiseks kasutatakse selliseid keerulisi ühendeid nagu dimamülopektiin või maltodekstriin.

Loe edasi...
16.00 Maksudeta: 13.33€
3.95 Maksudeta: 3.29€
6.50 Maksudeta: 5.42€
13.50 Maksudeta: 11.25€
25.00 Maksudeta: 20.83€
Otsas
5.95 Maksudeta: 4.96€
Otsas
5.50 Maksudeta: 4.58€
Tooted 1 - 7, tooteid kokku 7, lehekülgi 1


 Pole saladus, et lihasmassi suuruse määrab suuresti organismi jõudvate toitainete kalorsus. Muidugi on valgud lihaste peamine ehitusmaterjal, aga kui jutt on energiavarude täiendamisest, on esikohal süsivesikud. Seetõttu peavad lihasmassi intensiivseks kasvatamiseks  moodustama süsivesikud umbes 60% kõigist tarbitud elementidest.

 Siiski pole süsivesikute piisav hulk kõige olulisem,  need peavad olema ka kvaliteetsed. süsivesikud piltSiin võivad Carbo süsivesikud pakkuda sportlasele olulist tuge. Need ei sisalda suhkrut, mis on "kuiva" lihasmassi kasvatamiseks peaaegu kasutud. Näiteks Carbos sisalduv dimamülopektiin? on pika ahelaga keeruline süsivesik, mida sünteesitakse maisitärklisest.

Lihasmassi kasvatamiseks on oluline järkjärgulisus. Päevas tuleb kalorite hulka vähehaaval suurendada 300–400 kcal võrra. Nagu uuringud näitavad, on need lihaste kasvatamiseks kõige soodsamad numbrid (kui rasva ei teki). Hõlbustate seda ülesannet oluliselt, kui tarbite Carbo süsivesikuid 2-3 korda päevas.

 

Carbo süsivesikud ja soovitused nende kasutamiseks

Treeningupäevadel on süsivesikujooki parem tarvitada enne ja vahetult pärast treeningut. Puhkepäevadel tuleb võtta üks portsjon kohe pärast ärkamist, sest keha peab pärast pikka puhkust oma varusid täiendama. Ka võite  Carbo süsivesikuid tarbida päeva jooksul põhisöögikordade vahel
Meie veebipoest saate osta Carbo süsivesikuid ja saada selle  toidulisandi tarvitamise kohta täiesti tasuta konsultatsiooni.

Soovid saada esimeselt ostult 10% soodustust?

Liitu Fitpoint.ee uudiskirjaga