Kasutamine: Sega 50 g pulbrit 75-100 ml külma vee või omal valikul piimajoogiga. Prae pannkoogid keskmisel kuumusel võis või taimeõlis kuldpruuniks. Ühest portsjonist saab umbes 4-7 väikest pannkooki. Hommikusöögiks, vahepalaks või õhtusöögiks on lihtne valmistada maitsvaid valgurikkaid pannkooke.
Koostisosad: kaerajahu, vadakuvalgu kontsentraat ( piim ), piimapulber , tinavalgu isolaat, glütsiin, lõhna- ja maitseained, paksendaja (ksantaankummi), sool, magusaine (sukraloos).
Portsjoni kohta | 100 g | 50 g |
---|
Energia kJ (kcal) | 1529 (361 kcal) | 764 (181 kcal) |
Rasvad | 5 g | 2,5 g |
- millest on küllastunud | 2 g | 1 g |
Süsivesikud | 40 g | 20 g |
- millest suhkur | 7,7 g | 3,8 g |
Toidu kiud | 2 g | 1 g |
Valk | 38 g | 19 g |
soola | 0,4 g | 0,2 g |