Toodetud ja täiustatud looduse poolt
Parimad asjad elus on vabad – gluteenist, piimast, allergeenidest ja GMOdest
Alates Dr.OHHIRA® probiootikumide loomisest üle 30 aasta tagasi, on need eristunud oma puhtuse ja algupärase tootmisprotsessi poolest, mille käigus neid täiuslikke toidulisandeid luuakse. Meie rikkalik prebiootiline kasvukeskkond on kääritatud eluskultuuridega, mis koosnevad ÜKSNES puhtast allikaveest, puuviljadest, looduslikest köögiviljadest, seentest ja merevetikatest.
Vaata koostisainete täielikku loetelu siit!
See hoolikalt tasakaalustatud ja täiuslikult segatud koostis läbib kolme aasta pikkuse, vanadel Jaapani traditsioonidel põhineva fermentatsiooniprotsessi. Fermentatsioon maksimeerib iga koostisaine loomulikke tervist edendavaid omadusi. Lõpptulemuseks on orgaaniline ja elus segu, mis sulandub vaid teile omaste soolestikubakteritega ning soodustab nende arengut. See omakorda toetab tervet immuunsüsteemi ja eluks vajalike mikrotoitainete seedimist, mida teie keha parimaks toimimiseks vajab.
Dr Ohhira kasutab patenteeritud koostisainete (või nende maatriksi) kapslit, millel on läbilaskev membraan, mis kaitseb kapsli sisu (fermenteeritud pastat) ja hoiab ära kahjulike organismide, maohappe ja teiste lagundavate ainete sattumise kapslisse või selle sisu nendega saastumise ning fermenteeritud pasta bioomi kahjustumise. Teatud aja möödumisel, kui teie kehatemperatuur on läbilaskvale membraanile piisavalt mõju avaldanud, väljub kapsli sisu käär- ja peensoolde.
Selle koostis ei ole „Üks probiootikum sobib kõigile“
Kolme aasta pikkune hooajalisel temperatuuril toimuv fermentatsiooniprotsess soodustab tugevaimate bakterite ellujäämist ja muudab segu (12 probiootilist tüve) ilma külmutamata tavatemperatuuril stabiilseks. Erinevalt teistest toodetest, mis väidavad, et miljardid külmkuivatatud organismile mitteomased bakterid on paremad, arvame meie, et rohkem ei ole alati parem. Dr Ohhira koostis viib probiootikumidest saadava kasu täiesti uuele tasemele, pakkudes biogeenseid koostisosi, postbiootikume, mis on vajalikud teie unikaalse probiootilise koodi toetamiseks.
Uskuge või mitte, aga igal inimesel on vaid talle iseloomulik spetsiifiliste probiootiliste tüvede segu. Mitte ühelgi teisel inimesel tervel meie planeedil ei ole teiega samasugust probiootilist koodi. Mõelge Dr Ohhira koostisest kui teie personaalsest probiootikumist!
Teadus on tõestanud, et õige bakteriaalne tasakaal mõjutab kõiki teie keha osasid, üldist tervist ja heaolu.
Immuunsüsteemi toetamine
Lisaks seedimise ergutamisele on probiootikumid vajalikud immuunsüsteemi toimimiseks. Teie soolestik on teie immuunsüsteemi vastupanuvõime esimene kaitseliin. Ligi 70-80% immuunsüsteemi rakkudest elab seedetraktis ja just neid immuunrakke probiootikumid toetavadki.
Tervena püsimiseks peab heade ja halbade bakterite suhe olema vähemalt 85:15. Tänapäeval on seda suhet aga stressi, toitumisharjumuste, keskkonnamürkide ja elustiilist tulenevate tegurite tõttu ilma kvaliteetsete probiootiliste toidulisanditeta raske hoida.
Dr.OHHIRA® probiootikumid on unikaalne segu:
- PREbiootikumide kultuuridest – fermenteeritud köögiviljad ja seened, mis toidavad probiootikume
- PRObiootikumidest – head bakterid, mis aitavad teil toitu seedida ja toetavad immuunsüsteemi vastupanuvõimet
- POSTbiootikumidest– pH taset tasakaalustavad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, mis toetavad seedefunktsiooni ning üldist tervist
UNIKAALNE KOLM AASTAT KESTEV KÄÄRITAMISE PROTSESS
Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud hooajalisest toorainest kasutades looduslikku kääritamismeetodit. Tootmine võtab aega kolm aastat, mille jooksul kääritamise ja küpsemise protsessid korduvad piimhappebakteri toimel erinevatel loomulikel temperatuuride neli hooaega.
Kohaliku päritolu toidu koostisosad, igaüks erinevast aastaajast, lisatakse õiges järjekorras kääritamiseks mõeldud tünnidesse. Seejärel lisatakse piimhappebakter, misjärel algab pikk kääritamisprotsess. Seda protsessi korrates (erinevatel aastaaegadel hooajalise tooraine lisamisel), kääritab piimhappebakter korduvalt tünnis olevaid produkte. Samal ajal kogudes erinevaid toitaineid nagu aminohappeid, peptiide, vitamiine, mineraale, orgaanilisi happeid, kiudaineid, oligosahhariide, polüfenoole ja flavonoide.

Kääritamine ehk fermenteerimine on protsess, mis toodab uusi kasulikke aineid, nagu näiteks pärmi ja Bacillus Natto`t, mis on kasulikud meie tervisele. Kääritatud toidu produktides toodavad need bakteriaalsed ensüümid neist koostisosadest aminohappeid, vitamiine, mineraale, suhkrut ja orgaanilisi happeid. Selline mitmekülgne toitumine toetab meie metabolismi ja annab meile energiat. Kuid kääritamine ei saa olla edukas kui kasutuses olevad mikroorganismid ei ole võimekad/head kääritajad. Mitte võimekad kääritajad ei tooda funktsionaalseid kasulikke aineid. Mikroorganismid ilma nende funktsionaalsust tõendavate asjakohaste tõenditeta võivad põhjustada mädanemist.
► Peale kolme aasta pikkust kääritamist ja küpsemist, toimetatakse pasta kapseldamiseks kõige suuremale kapsleid tootvale firmale FUJI CAPSULE. Kapsli kest on toodetud želatiinist ja kaitseb piimhappebakterit maohappe eest.
KVALITEEDI KONTROLL
- Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud vastavalt GMP standardi nõuetele
- Iga tootepartii lõpp produkt vaadatakse/kontrollitakse eraldiseisvate ja sõltumatute organisatsioonide poolt üle. Toote kvaliteeti hinnatakse testidega, kus uuritakse piimhappebakteri koguseid ning toitumisalaste analüüsidega, kus kontrollitakse aminohapete, vitamiinide, mineraalide ja orgaaniliste hapete arvu.
- Tooraine saabumisel tehakse sellele põhjalik radioaktiivsuse kontroll. Radioaktiivsuse analüüse viib iga tootepartii juures läbi Jaapani Toidu Uuringute Laboratoorium (Japan Food Research Laboratories). Kui analüüside tulemused kinnitavad, et radioaktiivseid aineid ei avastatud, siis väljastavad nad vastava sertifikaadi.
Tänapäeval on üha laiemalt levivad nn „elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr Ohhira on tunnustatud Jaapani teadlane, kes on enam kui 20 aasta pikkuse teadustöö tulemusena töötanud välja toidulisandite tootesarja, mis taastab täiuslikult inimorganismi optimaalse tasakaalu.
Kui sa oled stressis, võtad antibiootikume, reisid või lihtsalt tahad parandada oma tervist, siis igapäevane probiootikumide tarvitamine säilitab ja hoiab korras sinu soolestikus asuvaid häid baktereid. See on väga oluline, sest soolestik on kõige suurem immuunorgan meie kehas. Edenedades selle tervist tugevneb meie keha üldine looduslik kaitse. Häiritud tasakaal võib nõrgestada immunsüsteemi vastupanujõudu. Õnneks probiootiliste toidulisandite võtmine aitab säilitada tasakaalu seedetraktis taastades kasulikke baktereid. Looduslikud probiootilised nahale mõeldud tooted aitavad taastada naha probiootilist tasakaalu, parandades sellega nahka.
Regulaarne Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumide kasutamine on tugevalt soovitatav inimestele, kellel on seedetrakti probleemid: ärritunud soole sündroom (IBS), lekkiva soole probleemid, maohaavad, puhitused ja kõrvetised (GERD), haavandiline koliit, kroonilised seedesüsteemi probleemid, kõhukinnisus -või lahtisus või seedehäired. Samuti on probiootikumidest abi pärmseene (Candida albicans) ja teiste seenhaiguste kontrolli alla saamisel. Dr.OHHIRA® probiootikume soovitatakse ka inimestele, kes võitlevad kaaluprobleemidega ja/või on läbinud antibiootikumidekuuri, sest mõlemal juhul kaotatakse seedetraktist ka sealseks tasakaaluks vajalikud nn „head“ bakterid.
Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X (Dr.OHHIRA® probiootikum) aitab:
- võidelda Helicobacter pylori vastu (John Lambert, Monash University);
- parandada suus olevaid haavandeid (Professor Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
- reguleerida neerude tööd (Bio Activity Research & Development, Jaapan);
- suurendada luude tihedust (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
- elimineerida imikutel esinevat kõhulahtisust (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
- elimineerida imikutel kopsupõletikku (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
- kiirendada haavade paranemist (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).