Valmistamine on eriti lihtne. Järgi vaid lihtsaid juhiseid ja oled minutiga meisterkokk!
- Tõsta kruusi 1 servani mõõdulusikas (45g) Protein Cupcake segu. Mõõdulusikas kotis kaasas. Nipp: Kasuta vähemalt 300ml mikrolaineahju sobivat kruusi. Soovituslikult veel suuremat.
- Vala peale täpselt 50 g / ml vett ning sega lusikaga ühtlase lahustumiseni.
- Küpseta mikrolaineahjus kuni 1 minut tassi pidevalt jälgides. Kook võib kerkida natuke (~2 cm) üle tassi serva ja lase sel kerkida ja küpseda. Jälgi, et vaid päris üle ääre ei valgu.
- Naudi lusikaga otse tassist või vala ümber taldrikule. Pealt peab see jääma pehmelt šokolaadine, seest muffini tekstuuriga.
Toitained (šokolaad): | / 45 g | / 100 g |
---|
Energia (kJ / kcal) | 579/138 | 1286/307 |
Valgud (g) | 13,6 | 30,3 |
Süsivesikud (g) | 6,6 | 14,7 |
... millest suhkrud (g), ilma lisatud suhkruta | 5,9 | 13,1 |
Rasvad (g) | 4,9 | 10,9 |
... millest küllastunud (g) | 1,5 | 3,3 |
Kiud (g) | 4,4 | 9,8 |
KOOSTIS: lõssipulber, erütritool (looduslik kalorivaba magusaine), kanepivalk, mandlijahu, kakaopulber, munavalgepulber, inuliin (looduslik kiud), kookospiimapulber (kookospiim, maltodekstriin, kaseiin), sooda, stevio glükool.