Koostisosad: mahuaine: riisijahu, vitamiin B5 (D-kaltsiumpantotenaat), glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel), vitamiin B3 (nikotiinamiid), vitamiin B1 (tiamiinvesinikkloriid), koliin (fosfatidüülkoliin SOJAST), inositool, vitamiin B2 (naatriumriboflaviin-5′-fosfaat), vitamiin B6 (püridoksaal-5′-fosfaat), vitamiin B7 (D-biotiin), vitamiin B9 (kaltsium-L-metüülfolaat), vitamiin B12 (metüülkobalamiin).
PÄEVANE ANNUS SISALDAB | 1-2 kapslit | % NRV* |
---|
Vitamiin B5 (D-kaltsiumpantotenaat) | 125 – 250 mg | 2083 / 4167 % |
Vitamiin B3 (nikotiinamiid) | 50 – 100 mg | 313 / 625 % |
Vitamiin B1 (tiamiinvesinikkloriid) | 25 – 50 mg | 2273 / 4545 % |
Koliin B4 (fosfatidüülkoliin sojast) | 25 – 50 mg | - |
Inositool | 25 – 50 mg | - |
Vitamiin B2 (naatriumriboflaviin-5'-fosfaat) | 18,75 – 37,5 mg | 1339 / 2679 % |
Vitamiin B6 (püridoksaal-5'-fosfaat) | 12,5 – 25 mg | 893 / 1786 % |
Vitamiin B7 (D-biotiin) | 250 – 500 µg | 500 / 1000 % |
Vitamiin B9 (kaltsium-L-metüülfolaat) | 100 – 200 µg | 50 / 100% |
Vitamiin B12 (metüülkobalamiin) | 75 – 150 µg | 3000 / 6000 % |
% NRV* – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele (NRV – Nutrient Reference Value) | | |
ALLERGEENID: Koliin B4 vitamiin sisaldab soja
MANUSTAMINE: 1 kuni 2 kapslit päevas koos veega. Toodet manustada soovitavalt hommikuti peale sööki 1-6 kuu jooksul, vastavalt vajadusele. Soovitatud annust ei tohi ületada. Raseduse, rinnaga toitmise ning ravimite tarvitamise korral konsulteerida arsti või apteekriga. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Pikaajaline vitamiin B6 (üle 10 mg päevas) kasutamine võib põhjustada kerget kipitust ja tuimust. Vitamiin B6 kõrge sisalduse tõttu ei sobi toidulisand lastele tarbimiseks.
SÄILITAMINE: toodet hoida kuivas ja toatemperatuuril, mitte üle 25 °C ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest.
NETOKOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 61 g
Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.