Meie pasta on valmistatud Bactris Gasipaes palmipuu südamikust (südamest). Uute gluteenivabade pastade sari, mis sobivad suurepäraselt taimetoitlastele ja veganitele. Lisa need oma dieeti ja tunneta erinevust! Nuudlid on kiire ja tervislik alternatiiv tavalistele nisunuudlitele ja sojaoapõhistele nuudlitele, maitsvalt serveeritakse Aasia köögiviljasupis või praetakse koos köögiviljadega.
Mille poolest erineb palmi-südamepasta traditsioonilisest munapastast?
Klassikaline munamakroon sisaldab gluteeni, mida leidub peamiselt pasta valmistamiseks kasutatavas teraviljajahus. Meie palmisüdamepasta ei sisalda gluteeni, me kasutame pasta tootmiseks ainult noorte arenemata palmilehtede "tuuma" südant. Me ei lisa muid koostisosi, mis võivad sisaldada inimorganismile nii kahjulikku gluteeni. Gluteeni tarbimine ei ole eriti soovitatav selliste haiguste korral nagu Hashimoto
Kas vegandieedil olevad inimesed saavad seda pastat tarbida?
Loomulikult loodi nende maitsvate toodete sari tavaliselt inimestele, kes järgivad vegan- ja taimetoitu, unustamata seejuures selle pasta suurepärast kasutamist ketogeense dieedi jaoks ja inimestele, kes võitlevad gluteeni imendumisprobleemidega.
Kuidas ma saan palmi südamepastat süüa?
Diet-Foodi palmi-südamepasta on eriti soovitatav kolme populaarseima toiduvalmistamise ja tarbimise meetodi puhul.
- kohe pärast pakendi avamist külmade salatite koostisosana
- pärast kuumutamist - valage lihtsalt kuum puljong
- praadimiseks - pannil või vokis Hiina, Tai ja Vietnami roogade peamise süntaksina