Spaghetti Konjac Shirataki on looduslik toode, mis sisaldab rohkesti lahustuvaid kiudaineid, ei sisalda rasva, suhkrut, tärklist ja valku, ei sisalda nisu ja gluteeni, ei oma maitset, imab kergesti lisaainete ja vürtside maitset, küpsetab kiiresti, maitse ja tervislik. Selle pasta eeliseks on see, et koostisained pärinevad ainult sertifitseeritud ja kontrollitud istandustelt ning tarnijatelt.
Dieetnuudlite põhikoostisosa on konjac-glükomannan, vees lahustuv kiudaine, mida saadakse konjaci taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest valmistatud tooteid nimetatakse ka: Shirataki nuudlid või Konnyak Noodles. Selle toidu suurimad tarbijad maailmas on jaapanlased.
Mille poolest Bio Shirataki Konjac nuudlid erinevad traditsioonilistest munanuudlitest?
Konjac pasta on lahustuvate kiudaineterikas, rasva-, suhkru-, tärklise- ja valguvaba, nisu- ja gluteenivaba looduslik toode, millel pole oma maitset, imab kergesti lisaainete ja vürtside maitset, on kiirelt valmiv, maitsev ja tervislik. Selle pasta eeliseks on see, et koostisained pärinevad ainult sertifitseeritud ja kontrollitud istandustelt ning tarnijatelt.
Kas vegandieedil olevad inimesed saavad seda pastat süüa?
Loomulikult on see maitsvate toodete sari loodud spetsiaalselt vegan- ja taimetoidulistele inimestele, unustamata seejuures selle pasta suurepärast eelist inimestele, kes võitlevad gluteenitalumatusega. Soovitame seda tarbida ka ketogeense dieediga.