Dieet-nuudlite peamine koostisosa on Konnyaki glükomannaan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konnyaki taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka: Shirataki Nuudlid või Konnyak Noodles. Selle toidu suurimad tarbijad maailmas on jaapanlased.
Dieet-nuudlite peamine koostisosa on Konnyaki glükomannaan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konnyaki taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka: Shirataki Nuudlid või Konnyak Noodles. Selle toidu suurimad tarbijad maailmas on jaapanlased.
Mille poolest Bio Shirataki Konjac nuudlid erinevad traditsioonilistest munanuudlitest?
Konjac pasta on looduslik toode, rikas lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, ilma oma maitseta, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, kiirelt valmiv, maitsev ja tervislik. Selle pasta eeliseks on koostisosade päritolu, ainult sertifitseeritud ja kontrollitud istandustest ning tarnijatelt.
Kas vegandieedil olevad inimesed saavad seda pastat süüa?
Loomulikult on nende maitsvate toodete sari loodud spetsiaalselt inimestele, kes järgivad vegan- ja taimetoitlust, unustamata seejuures selle pasta suurepärast kasutusvõimalust inimestele, kes võitlevad gluteenitalumatusega. Soovitame seda tarbida ka ketogeense dieediga.