Dieet-nuudlite peamine koostisosa on Konnyak Glucomannan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konnyaki taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka: Shirataki Nuudlid või Konnyak Noodles. Selle toidu suurim tarbija maailmas on jaapanlased.
Mille poolest Bio Shirataki Konjac pasta erineb traditsioonilisest munapastast?
Konjac pasta on looduslik toode, rikas lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, ilma oma maitseta, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, kiirelt valmiv, maitsev ja tervislik. Selle pasta eeliseks on koostisosade päritolu, ainult sertifitseeritud ja kontrollitud istandustest ning tarnijatelt.
Kas vegandieedil olevad inimesed saavad seda pastat tarbida?
Loomulikult loodi nende maitsvate toodete sari tavaliselt inimestele, kes järgivad vegan- ja taimetoitlust, unustamata seejuures selle pasta suurepärast kasutamist inimestele, kes võitlevad gluteeni imendumisprobleemidega. Soovitame seda tarbida ka ketogeense dieediga.
Koostis:
- Puhastatud vesi (96,6%)
- Orgaaniline konjakijahu (3,4%)
Hoida tihedalt suletud anumas kuivas ja jahedas kohas. Mitte hoida sügavkülmas.