Kuidas BioTechUSA Tortilla küpsetussegu kasutada?
Taigna valmistamine: Mõõda 75 g jahusegu segamisnõusse, lisa 3 g kuivatatud pärmi ja sega korralikult läbi. Viimasena lisa 62 g leiget vett ja 7 g õli ning sõtku korralikult läbi. Lase tainal 30 minutit soojas (~27-30 C°) seista, seejärel sõtku uuesti jahusel pinnal.
Ühe pitatüki ettevalmistamine: Rulli tainas 12,5 cm laiuseks ja 1 cm paksuseks. Küpseta pita üht poolt 6-8 minutit 230 kraadini eelsoojendatud ahjus, seejärel teist poolt 2-3 minutit.
Kahe tortilla valmistamine: Rulli tainas 24 cm laiuseks ja 2-3 mm paksuseks. Küpseta tortillasid kuumal pannil 2-3 minutit. Pärast valmistamist tarbida ühe päeva jooksul.
Hoida toodet tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist tarbida 6 kuu jooksul.
Koostis: riisijahu, päevalilleseemnejahu, maisitärklis, bambuskiud, psülliumi kesta pulber (Plantago ovata seemnest), sool, paakumisvastane aine (rasvhapete magneesiumisoolad), lambaläätse (Trigonella foenum-graecum) seemneekstrakt, pune .
Toodetud tehases, mis töötleb piima, muna, soja, maapähkleid, pähkleid, sellerit, kala, koorikloomi, molluskeid ja vääveldioksiidi sisaldavat toitu.
Toitumisalane teave |
| 100 g pulbris | 1 pitas / 2 tortillas | RI* (1 pitas/2 tortillas) |
Energia | 1341 kJ/319 kcal | 1310 kJ/312 kcal | 16% |
Rasvad - millest küllastunud | 4,1 g 0,8 g | 10 g 1,5 g | 14% 8% |
Süsivesikuid - millest suhkrud | 45 g <0,5 g | 33 g <0,5 g | 13% 0% |
Fiber | 20 g | 15 g | ** |
Valk | 15 g | 13 g | 26% |
soola | 2,9 g | 2,2 g | 37% |
*Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) **RI väärtust ei ole kindlaks tehtud.
EL määruse järgi gluteenivaba.
Valmistoode vastab väidetele (gluteenivaba, vegan, valguallikas, kiudainerikas), kui ka täidis vastab nõuetele |