1 portsjonis (50 g pitsakoore segu 50 ml veega):
- 158 kcal
- Valk 15 g
- Süsivesikuid 16 g
- Kiudaineid 15g
- Rasv 1,3 g
Juhised:
Sega 1 portsjon (50 g) pitsataina pulbrit 50 ml leige veega (15 cm pitsa jaoks). Lase taignal kerkida (30-45 minutit) ja peale seda vormi pitsatainas ning puista sellele katteid vastavalt oma soovile. Vooderda pann küpsetuspaberiga ja pane sellele pitsa. Küpseta 10-12 minutit 230 °C juures.
Toitumisalane teave Portsjoni suurus: 50 g Portsjonid konteineri kohta: 10 |
| 100g | RI** (100 g) | 50g |
Energia | 1330 kJ/ 316 kcal | 16% | 665 kJ/ 158 kcal |
Rasvad | 2,5 g | 4% | 1,3 g |
- millest küllastunud | 0,3 g | 2% | 0,15 g |
Süsivesikuid | 32g | 12% | 16g |
- millest suhkrud | 0,7 g | <1% | 0,4 g |
Fiber | 22g | *** | 11g |
Valk | 30g | 60% | 15g |
Soola | 2,7 g | 45% | 1,4 g |
**Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal). *** RI väärtust pole kindlaks tehtud. |
Levitab BioTech USA Ltd. 1033 Budapest, Huszti út 60., Ungari. Päritolu: EL.
Netokaal: 500 g
Koostis: nisujahu , bambuskiud, nisuproteiin , sojavalgu isolaat, sool, kuivatatud pärm [emulgaator (sorbitaanmonostearaat)], pune. Valmistatud tehases, mis toodab piima, muna, gluteeni, sojat, vähilaadseid, vääveldioksiidi ja pähkleid sisaldavaid toite. PARIM ENNE (päev/kuu/aasta): vaata valgel väljal (LOT/EXP). SÄILITAMINE: Hoida toodet tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist tarvitada ära 6 kuu jooksul.