Soovid saada esimeselt ostult 10% soodustust?
Liitu Fitpoint.ee uudiskirjaga
theme575
Sul ei ole ühtegi soovinimekirja.
Sinu ostukorv on tühi
Valige toode,
vajutage “Lisa korvi”
Püsikliendi hinnad
|
||
---|---|---|
Kuldkliendi hind | 13.05€ | |
Hõbekliendi hind | 13.63€ | |
Pronkskliendi hind | 14.07€ |
Registreeritud kasutajad osalevad pusikliendi lojaalsusprogramm.
Tutvu lähemalt siin!
Tomati- või hapukoorepõhi, liha või nelja juustuga, paksu või õhukese taigna peal? Pitsat saab süüa peaaegu igas vormis, nii et pole juhus, et paljud valivad selle oma petmispäeval, kui soovivad soolast maiust! Oleme ühe oma lemmik Itaalia toidu ümber kujundanud ja loonud valgurikka alternatiivi.
BioTechUSA Protein Pizza Pizza Taignapulber 22%* valguga võib olla suurepärane täiendus igapäevasele valgukogusele ja selle valmistamisele ei pea kulutama palju aega, sest lisades veidi sooja vett ja vormides tainast saad valmis. isuäratav pitsa minutitega!
Lõputud kombinatsioonid, lõputu pitsanauding
Milliste lisanditega Protein Pizza pitsatainast rikastad, sõltub ainult sinu kujutlusvõimest! Muidugi ärge unustage, et kõik lisandid lisavad pitsatainapulbrile oma kaloreid. Seetõttu tasub poest ostetud pitsakastmete asemel valmistada maitsev omatehtud tomatikaste, mida saad maitsestada oma maitse järgi roheliste vürtsidega. Kui oled tõeline hulljulge, võid põhjaks kasutada isetehtud pestot või guacamole’i. Lisandiks on parem eelistada köögivilju ja kui sulle meeldib liha, siis tõsta pitsale paar õhukest viilu kanarinda sinki. Rasvaste juustude asemel võid kasutada mõnda heledat mozzarellapalli.
Kuna lisandite valimine on teie otsustada, võib BioTechUSA Protein Pizza isegi toidujääke "päästa" aidata!
*Toitumisalane teave viitab pulbrile.
Kellele biotechusa valgupitsat soovitame?
Toitumisalane teave Portsjoni suurus: 50 g Portsjonid konteineri kohta: 10 |
|||
100g |
RI** (100 g) |
50g |
|
Energia |
1355 kJ/ 323 kcal |
16% |
677 kJ/ 162 kcal |
Rasvad |
5,0 g |
7% |
2,5 g |
- millest küllastunud |
0,6 g |
3% |
0,3 g |
Süsivesikuid |
29 g |
11% |
15g |
- millest suhkrud |
0,2 g |
<1% |
0,1 g |
Fiber |
27 g |
*** |
13g |
Valk |
27 g |
54% |
14g |
soola |
2,4 g |
40% |
1,2 g |
**Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal). *** RI väärtust pole kindlaks tehtud. |
Juhised: Sega 1 portsjon (50 g) pitsatainapulbrit 60 ml leige veega (15 cm pitsa jaoks). Lase taignal kerkida (30-45 minutit) ja peale seda vormi pitsatainas ning puista sellele soovi järgi katteid. Vooderda pann küpsetuspaberiga ja pane sellele pitsa. Küpseta 10-12 minutit 230°C juures.
Koostis: täistera nisujahu , nisuproteiin , bambuskiud, kaerahelveste jahu (sisaldab gluteeni ), linaseemnepulber, sool, kuivatatud pärm [pärm, emulgaator (sorbitaanmonostearaat)], pune. Valmistatud tehases, mis toodab piima, muna, gluteeni, sojat, vähilaadseid, vääveldioksiidi ja pähkleid sisaldavaid toite. PARIM ENNE (päev/kuu/aasta): vaata valgel väljal (LOT/EXP). SÄILITAMINE: Hoida toodet tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist tarbida 6 kuu jooksul.
Kuidas säilitada valgupitsat?
Hoida tihedalt suletuna jahedas kuivas kohas. Pärast avamist tarbida 2 kuu jooksul!
Kuidas valmistada valgupitsat?
Sega 1 portsjon (50 g) pulbrit 50 ml sooja veega: Lase taignal seista, kuni see kerkib (30-45 minutit), seejärel vormi pitsakujuliseks ja lisa enda valitud kate. Tõsta pitsa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 230°C juures umbes 10-12 minutit. Sellest kogusest piisab ühe umbes 15 cm läbimõõduga pitsa küpsetamiseks.
Soovid saada esimeselt ostult 10% soodustust?
Liitu Fitpoint.ee uudiskirjaga
Soovid saada esimeselt ostult 10% soodustust?
Liitu Fitpoint.ee uudiskirjaga