Toitumisalane teave Portsjoni suurus: 50 g Portsjonid konteineri kohta: 10 |
| 100g | RI** (100 g) | 50g |
Energia | 1355 kJ/ 323 kcal | 16% | 677 kJ/ 162 kcal |
Rasvad | 5,0 g | 7% | 2,5 g |
- millest küllastunud | 0,6 g | 3% | 0,3 g |
Süsivesikuid | 29 g | 11% | 15g |
- millest suhkrud | 0,2 g | <1% | 0,1 g |
Fiber | 27 g | *** | 13g |
Valk | 27 g | 54% | 14g |
soola | 2,4 g | 40% | 1,2 g |
**Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal). *** RI väärtust pole kindlaks tehtud. |
Juhised: Sega 1 portsjon (50 g) pitsatainapulbrit 60 ml leige veega (15 cm pitsa jaoks). Lase taignal kerkida (30-45 minutit) ja peale seda vormi pitsatainas ning puista sellele soovi järgi katteid. Vooderda pann küpsetuspaberiga ja pane sellele pitsa. Küpseta 10-12 minutit 230°C juures.
Koostis: täistera nisujahu , nisuproteiin , bambuskiud, kaerahelveste jahu (sisaldab gluteeni ), linaseemnepulber, sool, kuivatatud pärm [pärm, emulgaator (sorbitaanmonostearaat)], pune. Valmistatud tehases, mis toodab piima, muna, gluteeni, sojat, vähilaadseid, vääveldioksiidi ja pähkleid sisaldavaid toite. PARIM ENNE (päev/kuu/aasta): vaata valgel väljal (LOT/EXP). SÄILITAMINE: Hoida toodet tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist tarbida 6 kuu jooksul.
Kuidas säilitada valgupitsat?
Hoida tihedalt suletuna jahedas kuivas kohas. Pärast avamist tarbida 2 kuu jooksul!
Kuidas valmistada valgupitsat?
Sega 1 portsjon (50 g) pulbrit 50 ml sooja veega: Lase taignal seista, kuni see kerkib (30-45 minutit), seejärel vormi pitsakujuliseks ja lisa enda valitud kate. Tõsta pitsa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 230°C juures umbes 10-12 minutit. Sellest kogusest piisab ühe umbes 15 cm läbimõõduga pitsa küpsetamiseks.