Kasutamine: 1 portsjon = 75 g = 2 mõõtelusikatäit. Lahjenda vees (600 ml). Täida šeiker 200 ml veega, lisa 2 mõõtelusikatäit Vitargo® Crea-X-i (75 g), loksuta hoolikalt 1–2 minutit, seejärel lisa ülejäänud kogus vett ja sega uuesti korralikult läbi. Manustamisfaas – päevad 1–5: Võta 3 portsjonit Vitargo® Crea-X-i päevas, jaotades need ühtlaselt. Joo viimane portsjon kindlasti kohe pärast treeningut (kui sul see sel päeval on). Jäta portsjonite vahele 3–4 tundi. Parim on võtta Vitargo® Crea-X-i toidukordade vahel. Säilitusfaas – alates 6. päevast: Joo 1 portsjon päevas (7,5 g kreatiinmonohüdraati), eelistatavalt kohe pärast treeningut. Vitargo® Crea-X aitab pärast intensiivset treeningut tõhusalt glükogeenivarusid täiendada, pakkudes samal ajal kõiki kreatiini eeliseid.
Hoiatused: Ärge kasutage seda toodet raseduse ega rinnaga toitmise ajal. See toode ei ole mõeldud lastele. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge ületage soovitatavat päevast annust! Selle toidulisandi kasutamisel pidage nõu oma arstiga. Hoida temperatuuril mitte üle 25 °C kuivas, jahedas ja päikesevalguse eest kaitstult. Toodet ei tohiks kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Tootja ei vastuta ebaõige kasutamise või säilitamise tagajärjel tekkinud kahjude eest.
Koostisosad: ülikõrge molekulmassiga odratärklis (500 000–700 000), amülopektiin (Vitargo®), kreatiinmonohüdraat, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained, peedimahl (apelsinimaitseline), värvaine: kurkumiin (apelsinimaitseline), magusained: sukraloos ja atsesulfaam-K.
Allergeenid: Sõltuvalt tootmismeetodist võib sisaldada piima, munade, sojaubade, kala, koorikloomade (koorikloomad ja molluskid), gluteeni, pähklite ja maapähklite jälgi.
Portsjoni kohta | 75 g | 100 g |
---|
Energiaväärtus | 1106 kJ / 260 kcal | 1475 kJ / 347 kcal |
Rasvad | <0,4 g | <0,5 g |
└─ millest küllastunud rasvu | 0 g | 0 g |
Süsivesikud | 64 g | 85 g |
└─ millest suhkrut | <0,5 g | <0,7 g |
└─ millest tärklis | 60 g | 80 g |
Valk (kuivainet) | <0,5 g | <0,7 g |
Sool* | <0,1 g | <0,1 g |
Kreatiinmonohüdraat | 7,5 g | 10 g |
Portsjoni kohta | Osmolaarsus (mOsm/kg) | Süsivesikud | Keskmine molekulmass |
---|
Vesi | 5–15 | Tärklis | > 1 000 000 |
Vitargo* | 11 | Vitargo | 500 000–700 000 |
Maltodekstriin DE 18* | 48 | Maltodekstriin | 1000–10 000 |
Dekstroos* | 620 | Dekstroos | 180 |