Kasutamine: Sega 2 mõõtelusikatäit (30 g) 250 ml vee või madala rasvasisaldusega piimaga. Kasuta blenderit ja joo kohe ära. Joogi konsistentsi muutmiseks muuda valmistamisel kasutatava vee kogust. Päevane annus on 2-3 portsjonit.
Hoiatused: Ärge kasutage seda toodet raseduse ega rinnaga toitmise ajal. See toode ei ole mõeldud lastele. Hoidke toodet väikelastele kättesaamatus kohas. Ärge ületage soovitatavat päevast annust! Toidulisandeid ei tohiks kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Selle toidulisandi kasutamisel pidage nõu oma arstiga. Hoida temperatuuril mitte üle 25 °C jahedas, kuivas ja päikesevalguse eest kaitstult. Tootja ei vastuta ebaõige kasutamise või säilitamise tagajärjel tekkinud kahjude eest.
Koostisosad: Amix™ valgu segu 75% (ultrafiltreeritud vadakuvalgu kontsentraat /piimast/, restruktureeritud mitsellaarne kaseiin /piimast/, CFM® vadakuvalgu isolaat /piimast/ valgufraktsioonidega /beeta-laktoglobuliin, alfa-laktoglobuliin, vadaku albumiin, immunoglobuliin, glükomakropeptiid, laktoferriin, laktoperoksidaas/), kuivatatud kookos 6,0%, maltodekstriin, stabilisaator: naatriumkarboksümetüültselluloos; kuiv jogurt /piimast/ 2,9%, L-glutamiin, tauriin, emulgaator: sojaletsitiin; lõhna- ja maitseained, magusained: sukraloos ja atsesulfaam K; LactoSpore® (Bacillus coagulans, maltodekstriin); värvaine: kurkumiin.
Allergeenid: Võib sisaldada muna, gluteeni, kala, pähklite, maapähklite ja koorikloomade (koorikloomade ja molluskite) jälgi.
Portsjoni kohta | 30 g | 100 g |
---|
Energiaväärtus | 488 kJ / 115 kcal | 1628 kJ / 385 kcal |
Rasvad | 2,2 g | 7,2 g |
sealhulgas küllastunud | 0,9 g | 2,9 g |
Süsivesikud | 5,3 g | 17,5 g |
sealhulgas suhkur | 2,7 g | 9,0 g |
Valk (kuivainet) | 18,8 g | 62,6 g |
Sool | 0,2 g | 0,6 g |
L-glutamiin | 600 mg | 2000 mg |
Tauriin | 600 mg | 2000 mg |
LactoSpore® (eosed) | 60 miljonit | 200 miljonit |
Aminohape | 100 g valku | Aminohape | 100 g valku |
---|
Alaniin | 4,2% | Lüsiin* | 7,4% |
Arginiin | 2,6% | Metioniin* | 1,9% |
Asparagiinhape | 10,1% | Fenüülalaniin* | 3,2% |
Tsüsteiin | 2,3% | Proliin | 5,5% |
Glutamiin** | 18,1% | Seriin | 3,7% |
Glütsiin | 1,7% | Treoniin* | 5,3% |
Histidiin | 1,5% | Trüptofaan* | 1,7% |
Isoleutsiin* | 5,9% | Türosiin | 2,8% |
Leutsiin* | 9,4% | Valin* | 5,9% |