AllNutrition Himaalaja peensool
- Tervislikum alternatiiv lauasoolale ja meresoolale
- Sisaldab palju väärtuslikke mikroelemente ja elemente
- See on puhtaim saadaval olev sool Maal
Himaalaja sool, mida nimetatakse ka roosaks soolaks, võlgneb oma nime päritolu ja kahvaturoosa värvi tõttu. Seda kaevandatakse Pakistanis Himaalaja jalamil asuvatest hoiustest. Moodustatud sadu miljoneid aastaid tagasi ookeanide kuivamise tagajärjel on selle hoiused sügaval maa all, kaevandatud 400–600 meetri sügavusest.
Miks kasutada Himaalaja soola? See sisaldab palju keha jaoks väärtuslikke mikroelemente ja elemente, näiteks: fosfor, väävel, kaltsium, süsinik, vask, titaan.
Traditsiooniline lauasool tasub asendada Himaalaja soolaga, kuna see teeb enamat kui roogade maitse täiuslik tugevdamine.
Himaalaja soola ei kasutata mitte ainult tarbimiseks, vaid see on leidnud tee ka soolavannidesse.