Kasutamine: Ühe rullbiskviidi koostisained: 200 g küpsetussegu, 50 ml vett, 3 muna, näpuotsaga soola. Eralda munad, lisa munavalgetele näpuotsaga soola, seejärel klopi vispli või mikseriga lahti, sega munakollane 50 ml veega. Lisa pool koogisegust munakollasele, seejärel sega ettevaatlikult sisse pool vahustatud munavalgetest, jälgides, et see ei vahuks. Järgmisena lisa teine pool koogisegust, seejärel lisa ülejäänud munavalgevaht. Vala tainas küpsetuspaberi või silikoonvormiga vooderdatud 20 cm koogivormi, seejärel küpseta eelkuumutatud ahjus 180°C (või pöördõhuga ahju kasutamisel 150°C) ahjus umbes 35-45 minutit.
Koostisosad: Magusaine (erütritool), riisijahu 23%, kaerajahu 23%, hüdrolüüsitud valk 11%, bambuskiud 6,3%.
Portsjoni kohta | 100 g (valmistoode) |
---|
Energia | 163 kcal |
Rasvad | 4,5 g |
Süsivesikud | 36 g |
Tselluloos | 4,6 g |
Valgud | 12 g |